Leírás
Egyre több orvos és természetgyógyász állítja, hogy sok betegségünk hátterében szervezetünk túlzott elsavasodása áll. Akkor beszélhetnénk egészséges táplálkozásról, ha többségében lúgosító ételeket – italokat fogyasztanánk. Táplálkozásunk savas jellegű a sok szénhidrát fogyasztása miatt. Az elsavasodott szervezetben a paraziták is jobban elszaporodnak, ami betegséghez vezethet. Mivel ételeink többnyire nem ellensúlyozzák a savas hatást, ezért kézenfekvő lúgos kémhatású víz fogyasztása, ami fedezi a napi folyadékbevitelt is.
A Brill ásványvíz egy minősített, természetes forrásból származó lágy, lúgos kémhatású és természetes jódot tartalmazó víz, ami napi rendszerességgel korlátlanul fogyasztható!
Nagyon fontos paraméter az ásványvizek minőségének a meghatározásakor az ásványvízben megtalálható ásványi anyagok típusa, az ásványi anyagok koncentrációja, és az ásványi anyagok aránya, vagyis az egymáshoz viszonyított koncentrációjuk. Az ásványvizeink a FÖLD teremtményei és hordozzák magukban mindazt a csodálatos anyagokat, amelyek, a mi testünket is alkotják.
A BRILL természetes ásványvíz Pannon-kori vízadó rétegből, 350 m mély kútból származik és számos, a szervezetünknek fontos ásványi anyagot tartalmaz ideális mennyiségben.
BRILL ásványvíz összetételének főbb paraméterei:
Összes ásványi anyag tartalom: |
713 mg/l |
Kalcium: |
9,6 mg/l |
Magnézium: |
3,4 mg/l |
Nátrium: |
184 mg/l |
Jodid: |
0,1 mg/l |
Klorid: |
7,49 mg/l |
Fluorid: |
0,13 mg/l |
Kálium: |
1,3 mg/l |
Metakovasav: |
30 mg/l |
Hidrogén karbonát: |
456 mg/l |
Összes lúgosság: |
8,5 mmol/l |