Brill természetes jódos és lúgos ásványvíz

1700 Ft + Áfa

BRILL – Természetes lúgos ásványvíz víz pH 8,3 értékkel és magas lúgosító kapacitással, harmonikus ásványi összetétellel.

Kategória:

Leírás

Egyre több orvos és természetgyógyász állítja, hogy sok betegségünk hátterében szervezetünk túlzott elsavasodása áll. Akkor beszélhetnénk egészséges táplálkozásról, ha többségében lúgosító ételeket – italokat fogyasztanánk. Táplálkozásunk savas jellegű a sok szénhidrát fogyasztása miatt. Az elsavasodott szervezetben a paraziták is jobban elszaporodnak, ami betegséghez vezethet. Mivel ételeink többnyire nem ellensúlyozzák a savas hatást, ezért kézenfekvő lúgos kémhatású víz fogyasztása, ami fedezi a napi folyadékbevitelt is. 

 

A Brill ásványvíz egy minősített, természetes forrásból származó lágy, lúgos kémhatású és természetes jódot tartalmazó víz, ami napi rendszerességgel korlátlanul fogyasztható!

Nagyon fontos paraméter az ásványvizek minőségének a meghatározásakor az ásványvízben megtalálható ásványi anyagok típusa, az ásványi anyagok koncentrációja, és az ásványi anyagok aránya, vagyis az egymáshoz viszonyított koncentrációjuk. Az ásványvizeink a FÖLD teremtményei és hordozzák magukban mindazt a csodálatos anyagokat, amelyek, a mi testünket is alkotják.

BRILL természetes ásványvíz Pannon-kori vízadó rétegből, 350 m mély kútból származik és számos, a szervezetünknek fontos ásványi anyagot tartalmaz ideális mennyiségben.

 

BRILL ásványvíz összetételének főbb paraméterei:

Összes ásványi anyag tartalom:

713 mg/l

Kalcium:

9,6 mg/l

Magnézium:

3,4 mg/l

Nátrium: 

184 mg/l

Jodid:

0,1 mg/l

Klorid:

7,49 mg/l

Fluorid:

0,13 mg/l

Kálium:

1,3 mg/l

Metakovasav:

30 mg/l
(sejtregeneráló hatású)

Hidrogén karbonát:

456 mg/l

Összes lúgosság:

8,5 mmol/l